Over ons

Restaurant Hendrik (voorheen Noord-Brabant) is heropend na een intensieve verbouwing waarbij het klassieke karakter behouden is gebleven. Wij zetten de traditie voort van het ambachtelijk bakken van traditionele pannenkoeken in een persoonlijke, eigen ambiance. Al sinds 1967 is dit voormalige koetshuis een vertrouwd adres om neer te strijken tijdens een wandeling, fietstocht, boottocht, met (klein) kinderen of vrienden.

"Veel dingen veranderen maar het huiselijke, knusse, oud-Hollandse van dit restaurant moet behouden blijven voor de toekomst."

Nu gerund door onze familie: In onze jeugd waren wij hier kind aan huis en wij gunnen elke kind zo’n herinnering. Veel dingen veranderen maar het huiselijke, knusse, oud-Hollandse van dit restaurant moet behouden blijven voor de toekomst. Wij hebben een weergaloos, ruim en beschut terras in de zon waar het ook in de winter heerlijk vertoeven is door terrasverwarming. Daarnaast hebben wij binnen een gezellige houtkachel, ideaal om op koude dagen lekker bij op te warmen! Verder er is een “wenstuin” met een wensput en een tuinhuis in het groen.

Onze pannenkoeken worden ambachtelijk bereid met oermeel van de lokale molen “de Ruiter” in Vreeland. Wij serveren verscheidene andere (seizoens-) gerechten, dus voor elk wat wils. Verder serveren wij de lekkerste verse appeltaart.

Komt u ook een wens doen in ons wenstuin?