Iets te vieren

Dé perfecte locatie voor het vieren van een verjaardag, feestje of borrel. Bent u jarig, gaat u trouwen in de prachtige Sint Nicolaaskerk van Vreeland, is er een baby op komst, kinderpartijtjes, lunch, brunch, high tea, vergaderen? Het maakt niet uit wat de reden is: Bij restaurant Hendrik zullen we er alles aan doen om uw feestje tot in de puntjes te verzorgen.

Wij hebben een afgesloten ruimte met eigen ingang voor een besloten partij.

Mogelijkheden

Er is bij ons heel veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een brunch op ons prachtige terras of een reünie in onze voorkamer. Ook leuk voor de kleintjes: Op woensdagmiddag is het mogelijk om kinderpartijtjes te vieren. Onze kleine gasten worden twee uur lang bezig gehouden met allerlei spelletjes. Wij serveren een pannenkoek om te versieren, Ranja, en een ijsje. Aan het einde van de middag krijgen de kinderen een cadeautje mee. Een afsluitende borrel met de ouders is ook een idee!

Er is bij ons heel veel mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden via: info@restauranthendrik.nl

Tocht over de Vecht met charmante salonboot

U maakt een rondvaart over de Vecht met de “La Vita é Bella” in Vreeland. U vaart door het schilderachtige omgeving van de Vecht met zijn prachtige buitenplaatsen, historische molens en romantische theehuizen.

Na afloop stapt u van boord en loopt u door het schilderachtige Vreeland naar restaurant Hendrik. Hier geniet u van een heerlijke lunch of diner met keuze uit verschillende pannenkoeken. Natuurlijk met een heerlijk toetje naar keuze en koffie of thee. Een aanrader voor een geslaagd dagje uit met familie, vrienden en kinderen in de idyllische Vechtstreek.

Voor meer informatie over de mogelijkheden:  www.uwsalonboot.nl